Club

ccr3

El CCR Alt Berguedà es una entitat dedicada a l´esport del futbol que vol agrupar tots els municipis de l´Alt Berguedà .

Mancomunitat, il·lusió i pilota. Aquestes són les tres claus que han fet possible que el Centre Cultural i Recreatiu Alt Berguedà sigui una realitat. Feia molt de temps que l’Alt Berguedà tenia entre cella i cella la idea de formar un club que unís els seus municipis. Ara, amb la mirada posada a la temporada 2016-2017, la transformació que molts aficionats esperaven té les bases construïdes.

La passada temporada hi havia una única oferta per als habitants de l’Alt Berguedà que volguessin jugar a futbol: el CCR Baganès, amb la seva secció de futbol  base. Ara, el club ha patit una transformació que li ha permès fer el salt al futbol-11 i obrir l’esport als municipis de la vora. Amb aquest canvi, la secció de futbol sala desapareix, però neix l’equip sènior de futbol-11, que juga a Quarta Catalana, i l’equip infantil, també de futbol-11, que juga a la Segona Divisió Infantil. A més, en futbol base, l’entitat compta ara mateix amb dos equips alevíns, un benjamí i un prebenjamí, així com també una escola de futbol destinada als més menuts.

Esportivament, l’Alt Berguedà és il·lusió.